Qui som

Sirocus és una associació sense ànim de lucre registrada a Cardedeu i creada a l’any 2004 amb la intenció de promocionar el circ arreu del territori Català. I donar a conèixer el circ de Catalunya arreu del mon.

Els seus àmbits d´actuació registrats en els seus estatuts abasten tant l’àmbit professional com el social.

Promocionant un circ de qualitat, a on es fa tant èmfasi en el procés com amb el resultat.

Sempre amb la intenció de respectar els individus i les seves diferencies. A on es promociona el treball de la dona al circ i es lluita contra la discriminació de gènere.

La nostra organització va néixer desprès de molts anys de treballar en el mon del circ i de treballar amb moltes entitats del territori.

Nosaltres ens vam formar en un inici amb el Rogelio Rivel , així com tots el professionals de la nostra generació a Catalunya , després vàrem passar a formar part del col·lectiu que assajava i treballava a l’Ateneu de 9Barris i vam formar part del procés de creació de l’Escola de Circ Rogelio Rivel.

Despès durant anys vam donar classes a l’escola de circ.

Això ens posa amb contacte directe amb les diferents generacions de circ que han anat sorgint a Catalunya les darreres dècades.

A traves dels anys a Catalunya han anant sorgint tímidament escoles i espais creació, així com noves companyies amb els que tenint una relació directa ja que tenim una relació personal i professional amb els participants.

Classes regulars
Classes puntuals i monogràfics
Intensius
Formacions professionals
Projectes de creació